1 room apartment,
Gartnerbyen
,
5200, Odense V
Add to my list
Number of49
Net area50m2
Facilities, shared
Facilities, own
PetsPets allowed, 2 dogs or 2 cats, maximum 2 in all
Rent pr. month (Dkr.)4.385,00 kr
TV0,00 kr
Deposit / Downpayment / Prepayment25.600,00 kr
Electricity0,00 kr
Water115,00 kr
Heating150,00 kr
Internet0,00 kr
Other0,00 kr

Afdelings info:

Nye, moderne ungdomsboliger i FABs nyedte boligafdeling Gartnerbyen. Centralt beliggende i Odense med kort afstand til indkøb, musiksteder, byens kulturfaciliteter og offentlig trafik. Letbanen kører lige udenfor døren med forbindelse til flere af byens uddannelsesinstitutioner.
Boligerne er indrettet med lækker stue med udgang til en stor altan hvor det er muligt at indrette uderum. Lækre køkkenfaciliteter og badeværelse med plads til at have sin egen vaskemaskine. En bolig hvor der er muligt at indrette et hjem som opfylder dine behov.
FABs boligafdeling er nabo til AB Odense's ungdomsboliger. I fællesskab etableres fællesarealer med mulighed for fællesspisning, fredagsbar og et godt studiemiljø. Derudover er der fælles faciliteter f.eks. Fællesvaskeri.
I denne boligafdeling må du have 2 husdyr, hund eller kat. Hund er dog IKKE tilladt i boliger i nr. 91. 

Gartnerbyen I er en røgfri boligafdeling, som har sin fordel i at boligerne dermed har et godt og sundt indeklima. Da boligafdelingen er røgfri, har dette også positiv betydning for byggeriet på den lange bane.
Ovenstående betyder, at hverken lejer eller dennes gæster må ryge i lejemålet, på altanen, i haven mv. eller på afdelingens fælles arealer. 

Du kan finde plantegninger her: Søg bolig | BoligØen.dk (boligoen.dk)

Pictures and floorplan
Picture missing
Map not found, please update.