Søg alt

Det er ikke længere muligt at være opprioriteret til gruppe C udelukkende ved at bruge ”søg alt” funktionen, da denne gruppe nu udelukkende består af ansøgere, som kan gøre brug af Tag-over-hovedet garantien. For at se reglerne for Tag-over-hovedet garantien klik her.
 
Man kan stadig vælge at bruge ”Søg alt” selvom man ikke opfylder kravene til Tag-over-hovedet garantien, men man vil ikke længere være opprioriteret til gruppe C, men blot være skrevet op til alle boliger som et gruppe D medlem og ikke have nogen fordele i forhold til de ansøgere, som søger specifikt. For at læse mere om gruppernes prioritering se her.

Hvis man bruger “søg alt” funktionen som en gruppe D ansøger skal man være opmærksom på, man kan få rigtig mange tilbud på samme tid og disse kan også være til det samme kollegium og samme boligtype.

Den maks. husleje som man kan indsættes, når man bruger ”søg alt”, er den rene husleje. Det vil sige, at det er eksklusiv forbrug og lignede.
 
”Søg alt” funktionen finder man under ”Min profil” efter man er logget ind og nederst på siden kan man sætte flueben ved ”Søg alt” og så trykke ”Gem”.

Bemærk det ikke er muligt at tilføje specifikke boliger til din venteliste så længe du bruger ”søg alt” funktionen.