Specielt for tilbud og TOH

Må jeg sige nej til et tilbud med svarfrist fra den 1. august og frem?

Nej. Hvis du siger nej til et tilbud med svarfrist den 1. august eller senere, vil du miste retten til at gøre brug af Tag-over-hovedet garantien og denne kan ikke genvindes. Det er meget vigtigt, at du tænker dig grundigt om inden du svarer, og at du sørger for at klikke rigtigt på hjemmesiden, da du nedprioriteres til gruppe D ved første nej.


Lær mere om kravene til Tag-over-hovedet garantien her.
Læs mere om gruppernes prioritering her.
 

Hvorfor er jeg ikke længere i gruppe C?
Der er 3 grunde til du kan blive nedprioriteret fra gruppe C til gruppe D:

  1. Du har sagt nej til et tilbud (se ovenstående information)
  2. Du har ikke besvaret et tilbud rettidigt
  3. Du er blevet tildelt en kontakt, men har efterfølgende afvist den.
 
Hvordan skal jeg prioritere mine ja svar?
Hvis du har fået flere tilbud, hvor nogle har indflytning før studiestart og nogle først efter, skal du altid prioritere dem med indflytning før studiestart højest. Hvis du prioriterer en med indflytning efter studiestart højest, vil du ikke kunne gøre brug af Tag-over-hovedet garantien indtil boligen har indflytning.
 
Jeg har bolig fra den 15. september, kan jeg komme under Tag-over-hovedet garantien fra den 1. september til den 15. september?
Nej. Tag-over-hovedet garantien dækker ikke hvis du har en bolig med indflytning før 1. oktober, og du vil derfor selv skulle finde en løsning i tiden mellem din studiestart og din indflytningsdato.
 
Hvor mange tilbud får jeg?
Du kan have to aktive tilbud af gangen. Dvs. tilbud hvor svarfristen endnu ikke er overskredet. Hvis du ikke får nogen af de tilbudte boliger, vil du modtage nye tilbud. Dog kan du stadig kun have to tilbud liggende af gangen. Dette fortsætter indtil du får bolig, eller ikke længere er berettiget til at være i gruppe C.